Jurnal de fapte bune: Asociația Communio din Târgoviște, donații de peste 100.000 lei în luna august

106

Asociația Centrul Socio-Cultural Communio, la inițiativa președintelui ei, Pc. Pr. dr. Ionuț Ghibanu, a donat recent Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște cu aparatură medicală în valoare de 73.500 lei.

Donația acestor echipamente este rodul identificării nevoilor comunității, acțiunea înscriindu-se pe linia proiectelor derulate de Asociația Communio în scopul susținerii și îmbunătățirii calității actului medical în județul Dâmbovița, contribuind astfel la binele comunității locale, prin responsabilizarea socială față de semeni.

Actul medical este un gest de profundă dragoste față de oameni, prin care cadrele medicale reușesc să se jertfească pentru însănătoșirea celor aflați în suferință. Asociația Communio îi îndeamnă pe toți cei care pot sprijini Spitalul Județean de Urgență Dâmbovița să o facă, având conștiința că astfel ne ajutăm semenii in suferință.

Tot în luna august 2019, Asociaţia Centrul Socio-Cultural Communio a oferit produse alimentare mănăstirilor: Dealu, Stelea, Viforâta, Bâldana, Pătroaia și Peștera, precum și Centrului Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei, în valoarea de peste 30.000 lei.

Asociaţia Centrul Socio-Cultural COMMUNIO este o organizație non-profit, cu sediul în Târgoviște.