Fabrică din Dâmbovița, partener important pentru ”uriașul” danez JYSK: 50.000 de saltele se produc anual la Pucioasa

126

Fabrica Sun Garden din Pucioasa, partener important pentru cunoscuta firmă JYSK.

În anul 2013, fabrica Sun Garden din Pucioasa a devenit furnizor de saltele pentru JYSK. În prezent, aici lucrează 1200 de angajați care produc anual 50.000 de saltele pentru companie.

Recent, compania JYSK a realizat un film special la fabrica Sun Garden, ”pentru a-i cunoaște pe oamenii care produc saltelele JYSK și pentru a vedea de ce le place să lucreze aici”, pentru a-i descoperi pe cei din spatele saltelelor JYSK, cei care, zi de zi, muncesc pentru a aduce în casele clienților produse confortabile și de calitate.

Totodată, primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a declarat despre fabrica Sun Garden: ”Eu unul le sunt recunoscător pentru contribuția lor la tot ceea ce înseamnă viața orașului! Iar recunoștința noastră va fi in scurt timp materializată într-o investiție ce le va facilita dezvoltarea: modernizarea DC136 – Şoseaua Brănești Moțăieni, prin Pucioasa sat”.

Jysk este un lanț de vânzare cu amănuntul danez, care vinde articole de uz casnic, cum ar fi saltele, mobilier și decorațiuni interioare. Jysk este cel mai mare retailer danez care operează la nivel internațional. În total, companiile au 2.586 de magazine în 50 de țări și peste 22.000 de angajați, potrivit Wikipedia.

În Dâmbovița, JYSK are magazine la Târgoviște și Titu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.