Târgoviște: Concert ”In memoriam Laura Stoica” în ziua în care artista ar fi împlinit 52 de ani

1446

Concert ”In memoriam Laura Stoica” la Târgoviște!

Ca de fiecare dată în ultimii ani, în luna octombrie, pentru a aduce omagiul vieţii şi carierei regretatei interprete, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, organizează un concert extraordinar.

Astfel, în data de 10 octombrie, la Teatrul “Tony Bulandra” din Târgoviște, începând cu ora 18.00, va avea loc un spectacol extraordinar susținut de Orchestra Simfonică “Muntenia” a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa, dirijată de maestrul Daniel Jinga, alături de îndrăgitele și cunoscutele artiste Sanda Ladoși și Nico.

Accesul este gratuit și se face pe baza invitațiilor ce vor fi ridicate de la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, în perioada 4 – 9 octombire, între orele 8.00-16.00.

Laura Stoica a fost cântăreață, compozitoare de muzică pop rock și actriță. Născută la Alba Iulia, Laura a locuit ani în șir la Târgoviște. Este considerată drept cea mai importantă solistă de rock din România și una dintre cele mai puternice și originale personalități feminine ale scenei muzicale autohtone.

Laura Stoica ar fi împlinit 52 de ani pe 10 octombrie 2019. Din păcate, Laura s-a stins din viață pe 9 martie 2006, într-un accident ruier în timp ce se întorceau de la un concert. La volan se afla logodnicul ei, Cristian Mărgescu (ex-Metrock), iar artista s-a sfârșit într-unul dintre cele mai fericite momente ale vieții ei, când aștepta un copil…

Pe 9 martie 2006, pe șoseaua București-Urziceni, la ieșire din localitatea Sinești, timpul s-a oprit pentru Laura și iubitul ei!