Cupa ”Floare de colț” în Bucegii Dâmbovițeni: Provocare montană pentru șapte echipe

  66

  CUPA FLOARE DE COLŢ – Ediţia a IV-a

  Urmându-şi tradiţia, în perioada 18-20 octombrie 2019, Asociaţia Ecologică Floare de Colţ, în parteneriat cu Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” – Centrul Local „Naparis”, cu finanţare din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, va susţine activităţile practice ale proiectului „CUPA FLOARE DE COLŢ – Ediţia a IV-a”,  concurs tematic cu probe de turism montan specializat, în Munţii Bucegi/Leaota – Tabăra Căprioara.

  La concurs vor participa 7 echipe de câte patru tineri (două fete şi doi băieţi), cu vârste între 14 şi 20 de ani, din Dâmboviţa, reprezentând unităţi de învăţământ sau ONG-uri.

  Printre probele de concurs se numără: drumeţie montană, orientare turistică, căţărare la stâncă, coborâre în rapel, activităţi de ecologizare şi probe teoretice specifice.

  Proiectul va fi a 90-a etapă a programului Asociaţiei Ecologice Floare de Colţ „Natura ne învaţă primii paşi în viaţă”, program care a implicat până în prezent, peste 4400 de persoane în cei zece ani de la înfiinţarea asociaţiei.

  Vă aşteptăm alături de noi! Informaţii suplimentare la tel: 0722 689911

  Bocanciu Ileana, preşedinte AEFC – Coordonator proiect