Târgoviște: Lucrările la Grădinița nr. 15 se apropie de final

37

Proiectul “Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin reabilitarea, modernizarea şi echiparea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr.15 din Târgovişte, jud. Dâmboviţa”, a intrat în faza finală.

”Investiția de la această unitate de învățământ a presupus, în lunii mari, izolarea termică integrală a imobilului și înlocuirea tâmplăriei existente, reabilitarea acoperișului, înlocuirea pardoselilor existente cu plăci ceramice antiderapante și parchet stratificat de trafic intens (în sălile de clasă), înființarea unui grup sanitar pentru persoane cu dizabilități, executarea de platforme din beton cu rampă pentru persoane cu dizabilități, modernizarea instalației de încălzire, montarea unui sistem cu panouri fotovoltaice în vederea utilizării resurselor regenerabile, modernizarea instalației de apă caldă prin montarea de panouri solare, montarea de sisteme de supraveghere, asigurarea dotărilor necesare unei instituții de învățământ preșcolar”, a precizat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Lucrările se vor finaliza la sfârșitul acestei luni, iar finanțarea este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.