Ce artiști vor cânta la Festivalul toamnei la Târgoviște

201

A debutat Festivalul toamnei la Târgoviște!

În perioada 18-20 octombrie, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură, alături de Primăria Municipiului Târgoviște și Direcția Județeană pentru Agricultură, organizează a doua ediție a acestui eveniment găzduit de Parcul Mitropoliei.

Festivalul toamnei reunește producători locali de legume, fructe, fermieri, meșteșugari și artizani, într-un concept menit să pună în valoare potențialul agriculturii dâmbovițene.

În cele trei zile ale festivalului, doritorii vor putea să își facă provizii pentru toamnă, dar vor putea și degusta mâncăruri tradiționale alături de o cană de must.

Pe scena din Piața Mihai Viteazul, Centrul Județean de Cultură a pregătit trei seri speciale, inedite. Vineri va avea loc Seara românească, alături de Orchestra Populară Chindia, iar apoi trupa târgovișteană, Harmony Sound. Sâmbătă scena și piața vor răsuna de ritmuri aromânești cu Ionuț Bacale și cunoscuta machedoneancă Diana Bișinicu și bandul ei. Festivalul se va încheia în spiritul grecesc alături de Trupa Acropolis și îndrăgitul interpret Ionuț Galani.