Pucioasa: Modernizare și extindere Piața Cartaxo. Cum va arăta zona la finalizarea investiției

92

Administrația de la Pucioasa a demarat procedurile pentru licitația pentru serviciile de proiectare și pentru execuția lucrărilor aferente proiectului „Reabilitare, modernizare și extindere Piața Cartaxo.

Proiectul este finanțat de Compania Națională de Investiții, iar valoarea estimată este de 4.744.179,95 RON, fără TVA.

Termenul de depunere a ofertelor este 13.12.2019. Caietul de sarcini prevede o durată de proiectare de 2 luni și o durată de execuție a lucrărilor de 6 luni.

Potrivit primarului Constantin Ana, prin proiect se propune extinderea, reabilitarea și modernizarea completă a pieței cu modificarea fațadei, înlocuirea tâmplăriilor, a finisajelor și a tuturor instalațiilor. ”Implementarea măsurilor de eficiență energetică în piată va conduce la îmbunătățirea condițiilor de vânzare. Imaginea și funcțiunea clădirii vor fi adaptate nevoilor actuale ale comercianților și ale clienților. Standurile comerciale for avea 87 de tarabe, 4 locuri pentru comercianții de flori, 5 zone de tarabe cu legume de sezon, 8 tarabe de bazar și 5 spații comerciale. Întrucât tarabele din bazar vor fi mutate în clădirea pieței, actualul bazar va fi desființat după finalizare, iar în locul său va fi amenajată o parcare. Această investiție este inclusă deja în proiectul în curs de evaluare finanțat din fonduri europene ce vizează construirea și dotarea grădiniței Prichindel și îmbunătățirea spațiilor urbane din zonă”, a declarat primarul orașului Pucioasa.

(sursa și foto: facebook Constantin Ana)