Pucioasa: Deja se lucrează la instalația de alimentare cu apă potabilizată

66

La Pucioasa, se lucrează pe două șantiere de maximă importantă pentru comunitate.

Potrivit primarului orașului, Constantin Ana, după zeci de ani de așteptare, Pucioasa sat va ieși la propriu din noroi! În acest moment se lucrează la pregătirea terasamentului pentru a putea face legătura între DC136 (zona Pucioasa Sat) și stradă Carierei!

Pe de altă parte, așa cum este normal, la doar două zile de la emiterea ordinului de începerea a lucrărilor, sunt deja aliniați peste 500 metri de conductă din aducțiunea de apă potabilizabilă!

”Încercăm pentru ambele proiecte să terminăm lucrările înaintea termenelor impuse prin contracte, pentru ne muta apoi atenția spre alte zone ale orașului, ce își așteaptă rândul”, a precizat edilul.

Reamintim că în data de 28 noiembrie, conducerea administrației de la Pucioasa, alături de conducerea Consiliului Județean Dâmbovița au semnat ordinul de începere a lucrărilor la obiectivul ”Instalație de alimentare cu apă potabilizată a stației de tratare a apei Pucioasa”.

”Curând, foarte curând, vom bea apa curată, sănătoasă, în toate casele din Pucioasa și localitățile învecinate”, a mai spus edilul.