Asociatia Caritabilă „Marius şi Prietenii” vrea să ajungă la 1000 de copii și 300 de bunici de aceste sărbători: ”România înseamnă și ei”. Cum putem ajuta

193
(sursa foto: Marius Simionică)

Asociatia Caritabilă „Marius şi Prietenii” vrea să ajungă la 1000 de copii și 300 de bunici de aceste sărbători: ”România înseamnă și ei”

”România înseamnă şi ei! Am văzut parade superbe, politicieni mulți şi vorbind despre viitor, de lucruri bune și frumoase. Bun! Dar cu ei ce facem?! Astăzi (n.n. duminică, 1 Decembrie), peste 200 de copii din comunitatea comunei Band/Tg Mureș ne așteptau… am ajuns acolo dupa 6h de condus și când le-am spus că am pentru toți cadouri, pur si simplu nu m-au crezut până nu am deschis ușile mașinii… moment în care chipurile lor s-au luminat cu adevarat.

(…) Bucuria acelor copii chiar este greu de explicat în cuvinte, însă am simțit-o din plin. Cred ca am luat cea mai bună hotărâre când am decis ca de sărbători să nu merg unde merg majoritatea, ci în astfel de locuri. Știu, prezența mea printre ei nu le schimbă situația cu aproape nimic, însă jur că pentru câteva momente acei copii au visat, au zâmbit și s-au bucurat ca oricare alt copil”, este mesajul transmis de Marius Simionică, românul care, plecat peste hotare, s-a hotărât să muncească și să-i ajute cu tot ce poate pe românii rămași acasă, rămași ai nimănui în țara lor.

Asociația ”Marius_si_Prietenii Romani_de_Pretutindeni” va ajunge și anul acesta, prin intermediul darurilor și al donațiilor, la sute de români, pentru că, așa cum spune Marius, ”misiunea pentru pitici și bunici în prag de sărbători” are anul acesta un program ce cuprinde mai multe orașe.

(sursa foto: Marius Simionică)

Pe 1 decembrie, a avut loc acțiunea de la Tg. Mureș, despre care am amintit în rândurile de mai sus.

Pe 6 decembrie – la Calaraşi, în comuna Modelu (copii și bunici)

Pe 11 decembrie – Tulcea (doar bunici)

Pe 16 decembrie – la Bacau (copii și bunici)

Pe 20 decembrie – în judetul Dâmbovița

”Vă asteptam pe cât mai mulți să vă alăturați şi, în acest fel, să ajungem la cât mai mulți de prin toată România! Urmează să stabilim și alte locații, în funcție de persoanele care ne sprijină și numărul celor implicați în acest proiect. Am MARE nevoie de voi pentru a ajunge la ei, toți! Nu este nevoie de un efort mare, ci doar să fim uniți și cât mai multi implicați”, este mesajul lui Marius, pentru noi toți.

Fundația are mai multe liste cu copii și bunici în așteptare, din toată țara, iar pentru aceste sărbători și-a propus să facă mai fericiți o mie de copii și trei sute de bunici.

”Orice ne poate ajuta, de la o mică donație care să acopere cadoul unui copil sau bunic, până la alimente, dulciuri sau jucării! Toate pot fi trimise oricând pe adresa asociatiei noastre.

De asemenea, orice simplu SHARE/DISTRIBUIRE sau INVITĂ ne poate ajuta să fim mai multi prieteni și bineînțeles, eficienși cu un efort minim.

Dacă aveți prieteni care dețin firme/companii şi doresc să ne ajute, asociația noastră este 100% funcțională și putem oricând încheia contracte de sponsorizare sau orice alte înțelegeri de colaborare.

Așadar, £15 pentru un copil, £20 pentru un bunic.

Pentru cine dorește să ajute în alt mod decât pe Facebook, avem conturile asociației sau PayPal” – mai spune Marius.

Iată informațiile:

mail: bmbbuildingservices@gmail.com

Asociatia Caritabilă „Marius şi Prietenii”

Cod unic de inregistrare: 41078317

Cont Euro:RO15RNCB0133163415260002

Cont Lei: RO42RNCB0133163415260001

COD SWIFT: RNCBROBU

COD BIC:RNCB

Sucursala oraşului Titu, jud Dambovita

Titular cont: Asociatia Marius si Prietenii

Donații prin PAYPAL:

PayPal: https://www.paypal.me/donatiinuk

#Marius_si_Prietenii #Romani_de_Pretutindeni