Târgoviște: Ce investiții vor avea loc în zona centrală. Planuri și pentru o parcare importantă

902

Zona centrală a municipiului Târgoviște, în curând de nerecunoscut.

Imaginea comunistă a centrului Târgoviștei va dispărea odată cu investițiile din zonă.

Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, anul acesta va fi gata și reabilitarea și modernizarea Cinematografului Independenței, unde se derulează deja lucrări prin Compania Națională de Investiții.

Așadar, pentru zona centrală este vorba ”despre o schimbare radicală, în contextul în care va fi dat un ordin de incepere a lucrărilor pentru modernizarea și reabilitarea Parcului Mitropoliei, undeva săptămâna viitoare. De asemenea, vom atribui contractul de execuție de lucrări, tot zilele acestea, pe ceea ce inseamna modernizarea Pieței Revoluției (scuarul pietonal de acces dinspre Casa de Cultură a Sindicatelor spre Primăria Târgoviște).

Adaugăm și finalizarea în această primavară a lucrărilor din Piața Tricolorului, proiectul pe fonduri europene de reabilitare a Bulevardului Mircea cel Batrân, proiectul de reabilitare a Bulevardului Libertății sau a Bulevardului Independenței, dar și a Străzii Calea Domnească – toate acestea pe fonduri de la bugetul local. Putem să ne facem o idee despre cum va arăta zona centrală”, a declarat edilul.

În ceea ce privește o dorință mai veche a târgoviștenilor, primarul Stan a dezvăluit că se gândește la o parcare importantă în zona centrală: ”Aș mai adăuga și intenția noastră ca, împreună cu Consiliul Județean Dâmbovița, să realizăm o parcare în zona centrală, în fața Cinematografului Independența, vedem în funcție de studiile pe care le vom avea, dar intenția mea ar fi să realizăm în principal o parcare subterană acolo, care să poată să preia din traficul zonei centrale”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan în prima conferință de presă din acest an.

(sursa: facebook Daniel Cristian Stan)