Tragedie în județul Cluj, unde un dâmbovițean și-a pierdut viața.

Potrivit reprezentanților Poliției Cluj, un șofer care a intrat sub autovehiculul pe care voia să îl repare și-a găsit sfârșitul după ce tirul a început să se deplaseze.

Șoferul era dâmbovițean și avea 55 de ani.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj au venit la locul accidentului cu o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje ale Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare și unul al Serviciului Județean de Ambulanță, ca urmare a unui incident care a avut loc la coborâre la Piatra Craiului, pe Drumul European E60.

Pompierii au găsit la locul evenimentului un autotren oprit pe una dintre benzi și șoferul acestuia prins sub una dintre roțile vehicului. Pompierii au calat roțile camionului și le-au ridicat de pe victimă, însă au relatat că aceasta prezenta traume incompatibile cu viața.

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, din primele informații, conducătorul autotrenului care se deplasa din direcția Oradea spre Cluj-Napoca a oprit pe partea carosabilă a Drumului Național nr. 1 – E60 pentru a remedia defecțiuni tehnice ale vehiculului.

(Surse: Mediafax, Ziua de Cluj; foto: Info Trafic Cluj)