Târgoviște: Când este preconizată finalizarea mall-ului

2455

În zona viitorului mall de la Târgoviște lucrurile se mișcă alert, deja se ”îmbracă” întreaga construcție.

Conducerea primăriei a efectuat o nouă vizită pe șantier, alături de reprezentanții investitorilor.

Proiectul „Dâmbovița Mall”, primul mare centru comercial din Târgoviște, reprezintă una dintre cele mai importante investiții private din regiune, cu o valoare de aproximativ 50 milioane de euro.

”Prin acest proiect, a cărui finalizare este preconizată în luna mai, marcăm cea mai importantă etapă de dezvoltare urbanistică a municipiului Târgoviște din ultimii 30 de ani”, a anunțat primarul Daniel Cristian Stan.

Centrul comercial va cuprinde peste 150 de magazine și o varietate mare de spații destinate petrecerii timpului liber: 6 săli de cinema, un hypermarket de aproximativ 10.000 mp (este vorba despre Carrefour), restaurante, zonaă de recreere, de practicare a sportului, locuri de joacă pentru copii.

Vor fi 1500 de locuri de parcare (inclusiv parcare subterană).

Investiția generează peste 800 de locuri de muncă, în faza de construcție și peste 1100 de locuri de muncă, în faza de operare, cuprinzând o paletă foarte largă de profesii.

”În paralel, Consiliul Județean Dâmbovița a finalizat rețeaua de canalizare, iar execuția drumului județean de legătură dintre Bulevardul Regele Carol I și strada Petru Cercel a depășit 90%. Primăria Târgoviște va asigura un acces facil dinspre bulevardul I.C. Brătianu, prin lărgirea străzii Neagoe Basarab, va crea o nouă arteră de acces în Aleea Trandafirilor dinspre cartierul CFR”, a mai arătat edilul de la Târgoviște.

(sursa și foto: Daniel Cristian Stan)