Târgoviște: Concert Direcția 5, ”Povestea noastră – 30 de ani”

324

Îndrăgita trupă Direcția 5 va concerta la Târgoviște, miercuri, 6 mai 2020.

Evenimentul va începe la ora la 19:30 și va fi găzduit de Teatrul Tony Bulandra – Bdul Regele Carol I, Nr. 43.

TURNEUL NAȚIONAL DIRECȚIA 5, ”POVESTEA NOASTRĂ – 30 de ani” ajunge așadar și la fanii formației din Dâmbovița.

”Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut. Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: «POVESTEA NOASTRĂ». În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi – Semnează: Direcția 5” – acesta este mesajul membrilor trupei pentru fani și nu numai.

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, dar și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay.

Online, puteți plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

La următorul link puteți vedea prețul biletelor și harta locurilor:

https://www.iabilet.ro/bilete-targoviste-concert-directia-5-povestea-noastra-51601/?fbclid=IwAR21TpJacVsL30LGltWnCNcu6l8t-zVuRkMEIy10TnwcE2wz9PQlJnSOqMA