”Entuziasm pentru echipa managerială a viitorului hypermarket Carrefour Târgoviște.

Urmează o săptămână plină de emoții în care ne vom completa echipele, în perioada 11-15 și 17 februarie, între orele 09:00-17:00, la hotel Nova din Târgoviște” – este anunțul postat de Carrefour Târgoviște pe pagina de facebook.

Amintim că hypermarket-ul (deocamdată cu două magazine de dimensiuni mici la Târgoviște) va deschide încă un sediu, de data asta pe o suprafață de 10.000 mp, în incinta viitorului Dâmbovița Mall.

La finele lunii ianuarie, SC Carrefour România SA și-a făcut cunoscută intenția de a organiza o campanie de recrutare la nivel local, fiind vizate 200 de posturi.

Interviurile vor avea loc în perioada 11-15 februarie, la Hotel Nova (str. Arsenalului nr. 14), în intervalul orar 09.00 – 17.00, însă acum a fost adăugată și ziua de 17 februarie.

Posturile disponibile sunt: măcelar, lucrător tehnic, lucrător recepție marfă, operator supraveghere, asistent vânzări, ambalator, lucrător comercial/universal, casier comercial, operator recepție clienți, bucătar (minim un an experiență), pizzer (minim un an experiență), shaormar (minim un an experiență), brutar (minim un an experiență), cofetar (minim un an experiență), patiser (minim un an experiență), preparator pește (minim un an experiență).

Acestea sunt primele recrutări de personal pentru viitorul mall.

Vezi AICI lista firmelor care au confirmat prezența în viitorul Dâmbovița Mall.

Lucrările la amenajarea hipermarketului sunt în plină desfășurare, iar recent primarul a transmis că Dâmbovița Mall se estimează a se deschide în luna mai acest an.

(sursa și foto: Carrefour Târgoviște)