Finta, Dâmbovița: Veste foarte bună! ”Marius și prietenii” vor construi o casă pentru ”micile prințese din hambar”

2498
Marius Simionică și Mara, micuța de 4 ani care tare ar vrea să meargă la grădiniță

Vești bune pentru familia Mocanu din satul Gheboaia, familia al cărei caz deosebit a fost prezentat recent de Libertatea sub titlul ”Micile prinţese din hambar. România anului 2020: într-un sat din Dâmboviţa, o familie cu cinci copii locuiește într-un siloz de fost C.A.P.”

Asociația ”Marius și prietenii” – este vorba despre ”îngerul” păzitor al copiilor din România, Marius Simionică, și toate miile de prieteni pe care îi strânge în jurul unui țel, acela de a ajuta și de a sprijini românii chinuiți de soartă, de neputință, de lipsa de interes a autorităților, de ignoranța statului și a legilor – va începe în curând construcția unei case pentru această familie greu încercată.

Marius a scris: ”Săptămână începe cu o veste bună. După o discuție cu reprezentații Asociației Şansa Ta şi părinții micuțelor, am decis să preluăm noi 100% cazul micilor prințese din hambar și să le transformăm în prințesele unui mic castel. Astfel vom începe în curând construcția celei de-a treia case «Marius şi Prietenii». Mâine (n.n. marți, 11 februarie) vom merge la Primărie (n.n. comuna Finta) pentru a discuta toate detaliile și voi reveni”.

Mara, Paraschiva, Iza, Andrada și Cătălina pot începe deja să viseze. Sunt acum pe mâini bune și pe seriozitate maximă. Toți cei care vor să se alăture proiectului și să susțină eforturile Asociației ”Marius și prietenii” pot lua legătura cu Marius Simionică, pe contul de facebook

Prima dintre cele trei case construite de Asociația ”Marius și prietenii” este tot pentru o familie din Dâmbovița, în care o mămică din Vlădeni își crește singură cele șase fetițe.

Citeşte întreaga ştire din Libertatea AICI.