Spitalul Județean Târgoviște: Managerul are în atenție personală situația femeii care l-a denunțat pe ginecolog. Medicul, în arest la domiciliu

1619

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, dr. Claudiu Dumitrescu, se implică în cazul de mită care zguduie de miercuri Secția Ginecologie.

Potrivit hotnews.ro, domnia sa a mers personal în secție și a pus în vedere personalului să nu mai facă presiuni asupra pacientei al cărei soț l-a denunțat pe medicul ginecolog.

Mai mult, conform aceleiași surse, dr. Claudiu Dumitrescu i-a dat femeii numărul său personal de telefon pentru a-l apela în cazul în care va mai avea neplăceri.

Totodată, directorul Spitalului a promis că reveni în secție pentru a verifica situația, mai scrie hotnews.

Medicul ginecolog de la spitalul din Târgoviște a fost prins în flagrant de ofițerii Direcției Generale Anticorupție când primea 1.400 lei de la soțul unei femei pe care urma să o asiste la naștere.

Denunțul a fost făcut chiar de femeia care urma să nască prin cezariană. Femeia a născut între timp, însă după denunț a acuzat că este supusă la un tratament inadecvat de personalul medical, fiind înjurată și hărțuită.

Medicul ginecolog a fost reținut, iar ulterior plasat în arest la domiciliu. Doctorul ginecolog este pensionar, dar avea încheiat un contract de servicii cu spitalul.

Mesajul soțului femeii a fost publicat de deputatul USR Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook. Emanuel Ungureanu dezvăluie că el este cel care a îndemnat familia să îl denunțe pe medicul care a cerut mită.

(sursa: hotnews.ro)