Inițiativă la magazinele Cartaxo Pucioasa. Livrare gratuită a cumpărăturilor comandate de vârstnici sau persoane izolate din cauza Covid19

361

Mobilizare la Pucioasa pentru a ajuta persoanele izolate sau vârstnicii să stea acasă în această perioadă în care se cere imperios acest lucru pentru a se  preveni răspândirea Covid 19.

A fost pregătit un program de livrare la domiciliu a produselor alimentare si non alimentare din magazinele Cartaxo de pe raza orașului Pucioasa, în special pentru persoanele izolate (dacă va fi cazul), dar mai ales pentru vârstnicii ce trebuie protejați de virusul Covid -19.

Comenzile (comanda minima este de 50 lei) se vor prelua între orele 10-14, ZILNIC, urmând a fi livrate după ora 14 direct la ușa celor care comandă.

Cei care locuiesc în zona centrală a orașului sau în apropiere se pot adresa magazinului Cartaxo Matache Pucioasa sunând la telefon 0727245 282.

Pentru zona Pieței Centrale, Primărie, Gară, Școala Nr 1 și împrejurimi –  telefon 0725040 661 de la magazinul Cartaxo Doi Pași Pucioasa.

Pentru cartierele Porcărie, Poșta Veche, Grădinița nr. 2 și împrejurimi – 0763625 015 de la magazinul Cartaxo Gostat.

Inițiatorii anunță că NU se vor percepe taxe de livrarea, aceasta este gratuită. Plata va fi în conformitate cu bonul fiscal emis.