COVID-19: APEL al cluburilor de robotică de la Carabella. Haideți să îi ajutăm pe toți cei din linia I

123

Apel către toți cei care vor să ofere un mic ajutor în lupta pe toate fronturile care se duce împotriva virusului Covid-19.

Printr-o mobilizare și solidaritate exemplare, elevii echipelor de robotică Echipele Under Construction și Phantom de la Colegiul Național ”Constantin Carabella” din Târgoviște au început să confecționeze viziere de protecție pentru medicii care sunt din prima linie în bătălia cu acest virus.

Copiii fac acest lucru de ceva timp, folosindu-și până acum resursele materiale, însă pentru a mări procesul de confecționare a acestor materiale de protecție atât de necesare medicilor în această perioadă de cumplită pandemie COVID-19, ei fac apel la cei care dispun de imprimante 3D să îi ajute cu printarea obiectelor necesare pentru vizieră sau cu filament 3D.

Cei care nu pot ajuta cu acest tip de imprimantă pot ajuta în schimb cu materialele consumabile (ex: plasticul pe care elevii îl folosesc la viziere) sau măcar cu un simplu share pentru ca apelul lor la ajutor să ajungă la cât mai  multă lume de bine care poate oferi un sprijin material elevilor dâmbovițeni.

Toți cei care vor și pot să doneze, indiferent de sumă, o pot face la:

Asociaţia “Noi Zidim Viitorul”, cu sediul în Târgovişte, înregistrată la Administraţia Financiară cu nr. 41845282, cont de virament RO50 RNCB 0749 1654 5366 0001, deschis la Banca Comercială Română.