COVID-19, Târgoviște: kituri de igienă cu măști și mănuși, distribuite după Paști

131

Așa cum probabil deja  știți din presa locală și o parte a presei naționale, Primăria Târgoviște va distribui măști și mănuși populației din municipiu.

Astfel, continuând seria măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii COVID-19, acestea vor ajunge la târgovișteni începând de săptămâna viitoare.

Numite kituri de igienă, ele conțin două perechi de mănuși și două măști, pentru fiecare persoană.

Distribuția kiturilor de igienă va începe imediat după Paști. Perioada aleasă coincide cu afirmațiile specialiștilor în domeniul sănătății, potrivit cărora, imediat după sărbătorile pascale s-ar înregistra vârful pandemiei în țara noastră.

Primarul Daniel Cristian Stan și personalul care pregătește pachetele
în condiții de igienă și de distanțare socială

Potrivit Târgoviște CityApp, Consiliul Local Municipal Târgoviște a aprobat, miercuri, 15 aprilie, rectificarea bugetară atât pentru distribuirea acestor materiale, cât și pentru tot ceea ce însemnă intervențiile de combatere a pandemiei în timpul stării de urgență.

Tot în această perioadă, Primăria Târgoviște continuă ampla activitate de igienizare a străzilor din oraș, a unităților de învățământ, dar și celelalte activități de prevenire a răspândirii COVID-19, printre care se numără și dezinfectarea periodică a mijloacelor de transport în comun.

(Sursa și foto Târgoviște CityApp)