CLARA SAV SCRIPCARIU, din Târgoviște, finalistă la Festivalul internațional online ”Radiant Ray” Chișinău

288

Noi vești bune dinspre Clubul Victorioșilor din Dâmbovița!

„Victorioasa” CLARA SAV SCRIPCARIU s-a calificat în finala Festivalului On-line Internațional „Radiant Ray”, organizat la Chișinău.

Clara a convins juriul internațional al competiției, format din 18 profesioniști în domeniu, la categoria ei de vârstă (7-8 ani), obținând în prima etapă scorul de 9.03, al treilea de la această categorie, fiind astfel finalistă a Festivalului. 

AICI puteți urmări prestația Clarei, micuța artistă din Târgoviște, pregătită cu mare implicare de soții Viorica și Victor Mihalache.

Succes, Clara, în ultima etapă a concursului!

***

Festivalul Internațional „Radiant Ray” se desfășoară online, în perioada 10 – 31 mai 2020.

Scopul acestui eveniment artistic cu caracter competitiv îl constituie promovarea tinerilor interpreţi la nivel internaţional.

Se va urmări, de asemenea, dezvoltarea relaţiilor de prietenie, dar şi a spiritului de competiţie, corectitudine şi fairplay.

Concursul este adresat copiilor şi tinerilor care au aptitudini vocale și muzicale cu vârsta cuprinsă între 5 și 25 de ani.

Se concurează doar la secţiunea muzică ușoară solo, duet, trio, cvartet și grupuri (pop, rock, jazz, etno), pe următoarele categorii de vârstă: 5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11 ani, 12 ani, 13 ani, 14-15 ani și 16-25 de ani.

Concursul se va desfăşura în două etape.

Prima etapă s-a încheiat pe 19 mai, iar a doua etapă a debutat astăzi, 20 mai, și se va încheia pe 25 mai.

În ambele etape, concurenții vor interpreta două piese, filmate acasă, cu voce live.

Rezultatele finale vor fi anunțate live pe pagina de facebook a evenimentului, pe 31 mai, la ora 19.00.