Târgoviște: Carrefour prinde contur în cadrul viitorului Dâmbovița Mall

535

Hypermarket-ul Carrefour, ce va funcționa la Târgoviște, în incinta Dâmbovița Mall, prinde contur.

”Abia așteptăm ca magazinul nostru să fie gata pentru ca voi să vă puteți bucura de produsele și serviciile Carrefour”, au declarat reprezentanții firmei pe pagina de facebook dedicată magazinului de la Târgoviște.

Vă reamintim că, peste trei zile, mai exact pe 28 mai, ar fi trebuit să fie inaugurat mall-ul târgoviștean, însă din cauza pandemiei de COVID-19 și a măsurilor stricte de distanțare socială și antiinfectare cu noul coronavirus, acest lucru nu a mai fost posibil.

La începutul lunii mai, Carrefour Târgoviște a anunțat că deschiderea hipermarket-ului  din cadrul viitorului mall va avea loc, estimativ, pe 20 august.

”Demersurile noastre sunt sincronizate cu evoluția contextului sanitar din România, principala preocupare a Carrefour – în calitate de furnizor de servicii de primă necesitate – fiind sănătatea și siguranța clienților și angajaților noștri și asigurarea produselor necesare unei țări întregi. Așadar, rămânem în contact permanent cu autoritățile și vă ținem la curent când apar informații noi”, au specificat în data de 8 mai reprezentanții Carrefour.