”Orice mic ajutor contează enorm”: Asociația ”Marius și prietenii”, o nouă campanie de donare de alimente persoanelor vârstnice. Cum putem ajuta

86
Fottografia este realizată înainte de pandemia de COVID-19, dintr-o altă campanie susținută de Marius Simionică

Marius Simionică, neobositul nostru prieten întru ajutorarea semenilor, cel care alături de Asociația sa, ”Marius și prietenii”, se mobilizează pentru zeci ce campanii, ajutând mii de persoane, are pe ”listă” și acțiunea umanitară de ajutorare a persoanelor în vârstă, neputincioase, imobilizate sau singure, cu alimente.

Și cum Marius face și a făcut enorm de mult pentru Dâmbovița, poate reușesc și dâmbovițenii care pot și vor să-l sprijine în faptele bune.

Următoarele locuri în care și-a propus să ajungă sunt județele Călărași și Bacău, iar ”orice mic ajutor contează enorm”, spune Marius.

Primii vizați pentru acțiunea de donare de alimente sunt persoanele vârstnice și cele imobilizate, ”pentru că din punctul meu de vedere ei sunt cei care suferă cel mai mult, chiar și în condiții «normale», dar mai ales în situația de față” – a precizat Marius, cu referire bineînțeles la condițiile impuse de peste două luni de starea de urgență și acum de alertă, din cauza pandemiei de COVID-19.

”În funcție de implicarea fiecăruia dintre voi, ne vom extinde și către alte categorii. Vom încerca să ajungem în cât mai multe zone din România și pentru asta trebuie să le mulțumesc celor de la Claunic RENT A CAR”- a postat Marius  pe contul personal de facebook.

Pentru cei care doresc și pot să susțină Asociația ”Marius și prietenii” în faptele bune și generoase pentru cei cu care viața a fost mai puțin generoasă, există următoarele metode:

🅿️PayPal:https://www.paypal.me/donatiinuk

🏦 Conturile Asociației:

Titular cont: Asociatia Marius si Prietenii

➡️Cont Lei: RO42RNCB0133163415260001

➡️Cont EURO: RO15RNCB0133163415260002

➡️Cod Swift: RNCBROBU

🏦 BCR(Banca Comerciala Română) Sucursala oraşului Titu, Jud Dâmbovița.

”Orice simplu SHARE/DISTRIBUIRE pe contul personal cu un mesaj din partea voastră are un impact mult mai mare pentru prietenii din listă.

Pentru alte informații sau dacă cineva dorește să ajute direct cu alimente ori/și produse de igienă, rog să mă contactați la telefon 0787554842 ori email: bmbbuildingservices@gmail.com

Mulțumesc!” – este mesajul lui Marius (și) pentru dâmbovițeni.