Târgoviște: tratamente stomatologice gratuite pentru elevi în cabinetele dentare (re)deschise la două licee

311

Din data de 2 iunie, la Târgoviște, s-au redeschis două cabinete dentare școlare, primele după apariția pandemiei de COVID-19 și după închiderea acestora, odată cu unitățile de învățământ.

Cele două Cabinete Medicale Dentare, aflate în subordinea Direcției de Asistență Socială (DAS) din cadrul Primăriei Târgoviște, vor fi deschise în intervalul orar 08.00 – 20.00, de luni până vineri.

”Pentru siguranța elevilor, înainte de deschiderea programului, angajații DAS vor realiza dezinfectarea cabinetului și a instrumentarului, conform procedurii în vigoare”, a transmis primarul municipiului, Cristian Stan.

Cele două cabinete dentare școlare deschise funcționează în cadrul Colegiului Național „Constantin Carabella” (telefon 0751.900.087) și la Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu” (telefon 0751.900.088).

Programările se fac telefonic, iar consultațiile și tratamentele de specialitate sunt gratuite pentru elevii școlilor din municipiul Târgoviște.

”De precizat că cele două cabinete sunt situate în afara clădirii în care se desfășoară cursurile. Toate dotările cabinetelor stomatologice școlare sunt asigurate de către administrația locală”, a mai punctat edilul.