Echipele de robotică Pahntom Robotics și Under Construction din Târgoviște, premiate la BRD First Tech Challenge

119

Știați că Târgoviștea este recunoscută la nivel național și prin… robotică?!

Echipele de robotică Pahntom Robotics și Under Construction din Târgoviște, premiate la competiția BRD First Tech Challenge!

Așa cum ne-au obișnuit, elevii care compun cele două echipe au impresionat și de data aceasta juriul, astfel că, în urma sezonului 2019-2020 a competiției FIRST Tech Challenge din România, organizată de Asociației Nație prin Educație, după multă muncă și efort au fost recompensați cu două premii importante.

Locul II la Concept și Design Robot – premiu acordat echipelor care ilustrează principii excelente de design și funcționalitate a robotului , care exprimă într-un alt mod creativitatea și spiritul echipei (Premiu acordat echipei Phantom Robotics al treilea an la rând ) și locul II la Cea Mai Bună Promovare de Echipă – premiu acordat echipelor care excelează la capitolul de promovare și dezvoltare a echipei din punct de vedere conceptual și estetic (Premiu acordat echipei Under Construction) demonstrează încă o dată că elevii târgovișteni nu sunt doar pasionați de robotică, ci și de tot ceea ce are legătură cu creativitatea și munca de echipă.

Felicitări, tuturor elevilor care compun cele două echipe, coordonatorilor și celor implicați în orice fel în performanțele lor.

Iar ei promit că sezonul viitor vor obține premii la fel de valoroase!

Și merită amintit că efortul lor de astăzi se întoarce înzecit în societate. Chiar de la începutul pandemiei de COVID-19, acești copii și profesorii lor au strâns rândurile și au luptat pe ”front” cu armele pe care le-au avut la îndemână: pasiunea pentru robotică și timpul liber.

Au realizat cu succes viziere pentru cadrele medicale și piese pentru ventilatoare, toate donate în momentele grele și copleșitoare de la începutul pandemiei.