Veste foarte bună și aducătoare de mari speranțe vine de la liderul Sindicatului ”Valahia” din Târgoviște.

Nicolae Dragodănescu anunță: ”1. Reprezentanții #Sindicatului Valahia se vor întâlni luni, 17 august 2020 cu premierul Ludovic  Orban și ministrul Economiei, pe tema #COS Târgoviște ;

2. Sindicatul Valahia a cerut statului român să-şi convertească întreaga  creanță pe care o are la COS Târgoviște,  în acțiuni, la prețul acțiunilor de la momentul intrării în insolvență  să completeze  cadrul legislativ existent cu privire la atribuțiile comitetului creditorilor și ale administratorului special/judiciar, și să scoată din insolvență acest combinat.

3. Conducerea COS Târgoviște trimite prin poştă preavize de concediere și probabil va programa  salariații pentru formalitățile de lichidare, având grijă să nu vină prea mulți în același timp….

4. Sindicatul Valahia roagă salariații COS #Târgoviște să nu-şi piardă speranța, ultima care ne-a rămas și SĂ FIE PREGĂTIȚI SĂ ARATE CĂ LE PASĂ DE SOARTA COS TÂRGOVIȘTE!

5. VĂ RUGĂM SĂ AVEȚI PREGĂTIT UN DRAPEL AL ROMÂNIEI…”, a transmis liderul sindical Nicolae Dragodănescu pe pagina de facebook a Sindicatului.

Ultima întâlnire cu autorități cu putere de decizie a avut loc recent, situația COST fiind expusă reprezentanților Ministerului Economiei. Promisiuni de salvare a COS Târgoviște sunt, rămâne de văzut dacă se vor și concretiza.

Situația la Combinatul de Oțeluri Speciale, fosta perlă metalurgică de la Târgoviște, este mai mult decât tragică: s-a anunțat că se va pune lacătul pe porți și s-a notificat concedierea colectivă a peste o mie de salariați.

etichete: #COST #Targoviste #SindicatulValahia