Din 20 august, la Târgoviște: Surprize oferite de retailerii din Dâmbovița Mall

1027

”Din 20 august, voia bună se împletește cu experiențe inedite și oferte speciale de deschidere. Vizitează Dâmbovița Mall în acest weekend și fii acolo unde #domneșteDistracția!” – se anunță pe pagina de facebook creată special  pentru Dâmbovița Mall pe care o puteți urmări la următorul link

pentru a aflat noutățile fiecărei zile și de week-end propuse de retailer-ii prezenți în primul complex comercial de acest fel din județ.

Încă din ziua deschiderii, 20 august, Dâmbovița Mall vă așteaptă cu un regal al ofertelor speciale și cu o suită de experiențe distractive pentru toată familia!

Carrefour, care deschide primul hipermarket din Târgoviște în incinta Dâmbovița Mall, și anunță că își așteaptă clienții ”cu bunătăți românești de la noi din zonă, sortimente de lactate și preparate din carne de o calitate superioară, produse sezoniere, provenite de la producători locali și naționali, o selecție de vinuri de la crame de prestigiu din țară, produse marcă proprie Carrefour și BIO, precum și o varietate de produse destinate casei și familiei”.

Printre magazinele care au mai anunțat promoții și cadouri oferite la deschidere, se numără și dm drogerie markt, dar și SMYK All for Kids care anunță și o tombolă.

O altă mare surpriză, în special în aceste vremuri de pandemie de COVID-19, în care cinematografele încă nu au fost redeschise, capitol la care de altfel Târgoviștea suferă în ultimii ani, din 20 august, vizitatorii Dâmbovița Mall se pot bucura de filme gratuit la primul cinema în aer liber din regiune!

Vă reamintim firmele prezente în mall-ul târgoviștean: Carrefour Hypermarket, C&A, LC Waikiki, Sinsay, Hervis, House, Cropp, Intersport, Sportisimo, DM, Sizeer, Noriel, New Yorker, CCC, Pepco, Deichmann, Altex, Flanco, Boutique17, Meli Melo, U.S.Polo ASSN, Smyk, Teilor, Kendra, Splend`or, Happy Day, Juba Caffe, KFC, Spartan, Mesopotamia, Bunătăți Ardelenești, Orange, Banca Transilvania, Arsis, Travel Brands, Total Wash, Animax.

Totodată, în incinta mall-ului, la etajul 1, este noul sediu al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Dâmbovița.