În urma unui apel disperat al primarului de la Pucioasa: 1.700.000 de măști, donate pentru elevii și oamenii școlii

175

De când a debutat pandemia de COVID-19, lupta este dusă de oamenii simpli, de oamenii inimoși, de firme și de binevoitori care răspund apelurilor disperate de ajutor transmise de primari, de spitale, de societate!

1.700.000 (unmilionșaptesutedemii) de măști, donate pentru elevii din Pucioasa!

Guvernarea liberală a lăsat gestionarea pandemiei în cârca administrațiilor locale, secătuite de lupta cu COVID-19, pe toate planurile!

Mai grav este că, acum când se anunță cu surle și trâmbițe începutul anului școlar, sunt multe primării care nu pot asigura copiilor cele necesare, pentru desfășurarea în condiții de oarecare siguranță a cursurilor.

Primarul de la Pucioasa, Constantin Ana, a reușit să obțină un sprijin imens din partea a doi cetățeni ai orașului, care au sărit să ajute în urma mesajelor disperate ale administrației locale.

”În urmă mesajelor din ultima săptămână, în care arătăm situația dezastruoasă în care ne aflăm din punct de vedere al siguranței copiiilor și cadrelor didactice, în condițiile în care noul an școlar bate la ușă, am primit un sprijin imens, atunci când ne pierdusem orice speranță!

Pentru că ne urmăresc, pentru că iubesc orașul în care s-au născut și pentru că le pasă, doi cetățeni, doi oameni extraordinari, din generații diferite, dar la fel de implicați au luat atitudine imediat, bucuroși să ajute localitatea de care sunt legați pentru totdeauna!

M-au contactat acum câteva zile, am avut dialoguri scurte și foarte aplicate, care s-au finalizat cu o viteză incredibilă, astăzi după amiază primind cu maximă uimire pentru promptitudine, dar și cu imensă bucurie, un transport cu 1.700.000 de măști de protecție, cu o valoare totală de aproximativ 2,5 milioane lei, împărțite pe mai multe categorii de vârstă!

Destinația măștilor primite CU TITLU DE SPONSORIZARE este foarte clară, ele vor fi în exclusivitate folosite în procesul educațional, unde cei peste 3000 de elevi, cadre didactice și personal auxiliar au asigurate măștile de protecție pentru mai mult de un an.

Un gest imens, făcut de niște persoane cu un suflet uriaș!

Nu îmi rămâne decât să le mulțumesc în numele dumneavoastră lui Eusebiu Christian Bulai, unul din copiii frumoși ai orașului Pucioasa, absolvent al Școlii nr 1 Mihai Viteazul și al Colegiului Național Nicolae Titulescu, în prezent student în anul trei la UMF Carol Davila, cel care a sesizat prompt nevoia noastră și în egală măsură unui alt inimos al orașului, puțin mai în etate, domnul Cosmin Zanfir, absolvent al Școlii nr 3 și al Colegiului Național Nicolae Titulescu, dânsul fiind cel care a reușit să găsească soluția imediată la această nevoie, cu sprijinul companiei pe care o conduce, Wonder Foods, companie ce se află sub patronajul domnului Ahmad DAWOUD (milioane de mulțumiri și dânsului)!

Mulțumiri adresez și Asociației Poduri peste podurile, fără de care acest sprijin ar fi sosit puțin mai greu!

Respectele mele, tuturor!

Iar nouă nu ne rămâne decât să luptăm în continuare pentru liniștea și siguranța copiilor noștri! Dar parcă o facem cu mai multă speranță, cu mai mult entuziasm!

MULȚUMIM!”, a transmis Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa.