Dâmbovița: Școli și clase în scenariul roșu, cursuri exclusiv online

194

La 10 zile de la debutul anului școlar, în contextul pandemiei de COVID-19, noi schimbări în scenariile de funcționare a unităților de învățământ dâmbovițene.

Astfel, ultimele modificări ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița prevăd: școala Gura Foii trece la scenariul verde de la cel roșu, iar școlile FEG și Christiana din Târgoviște –  la scenariul galben, până în data de 4 octombrie.

De asemenea, tot până pe 4 octombrie, Grădinița nr. 1 Ocnița, Grădinița nr. 2 Fundu Ocnei, clasa I A de la Școala Gimnazială “I. Al. Brătescu Voinești” Târgoviște, o grupă de la Grădinița “Dumbrava Minunată” Fieni, clasa a V-a de la Școala Ungureni – Corbii Mari și clasele V-VIII de la Școala Gimnazială Corbii Mari trec în scenariul roșu, după apariția unor cazuri de îmbolnăviri.

În scenariul roșu, până pe 29 septembrie, se vor afla următoarele clase: clasa a XII-a C de la Liceul “Petru Cercel” Târgoviște, clasele a VII-a A și a XII a A de la Liceul de Arte “Bălașa Doamna” Târgoviște și clasele a V-a A,  a V-a B, a VI-a A și a VII-a B de la Școala Gimnazială Grozăvești – Corbii Mari.