De Ziua Națională: Va fi aprins iluminatul festiv la Târgoviște

260
foto arhivă

Mâine, la Târgoviște, va fi aprins iluminatul festiv la Târgoviște, după cum probabil ați observat echipele primăriei  lucrând deja de mai multe săptămâni la montarea ornamentelor în zonele centrale, în sensurile giratorii și pe cele mai mari bulevarde, dar și la cele supraterane, montate ori pe stâlpi, ori ca arcade peste artere.

Totodată, în Piața Tricolorului a fost amenajat bradul de Crăciun, iar astăzi muncitorii puneau la punct ultimele detalii. Piața a fost reabilitată și dată în folosință după modernizare anul acesta, iar iluminatul în zonă este unul special, întrucât și brăduții plantați au fost îmbrăcați cu plase de beculețe. Totodată, în zona bradului a fost montată o plasă supraterană de luminițe.

În ciuda pandemiei de COVID-19, dat fiind că toate celelalte zone centrale sunt în reabilitare, probabil Piața Tricolorului și Piața Mihai Viteazul vor fi anul acesta atracția de seară a sărbătorilor.

”Chiar dacă traversăm o perioadă dificilă, pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, iluminatul festiv va fi aprins din nou la Târgoviște! Pregătirile sunt în plină desfășurare, iar orașul nostru se va îmbrăca și în acest an în haine de sărbătoare, simbol al speranței de mai bine, sentiment de care avem nevoie acum, parcă mai mult decât oricând”, a declarat recent  primarul municipiului, Cristian Stan.