Târgoviște: Se deschide McDonald’s

344

Așteptarea târgoviștenilor va lua sfârșit în două zile!
Din 15 decembrie, McDonald’s deschide un restaurant și la Târgoviște. Pentru promovarea noului restaurant, se anunță și startul sărbătorilor și al primelor suprize oferite de Moș Crăciun.
Probabil știți că acesta a fost ridicat în ultimele luni în parcarea de la Supeco, înspre magazinul Lidl, schimbând radical și zona.
McDonald’s este un vis mai vechi al târgoviștenilor amatori de fast-food și de renumitele produse ale brandului american care are deja peste 80 de locații deschise în România.
Potrivit Wikipedia, McDonald’s Corporation (listată la Bursa de valori din New York sub codul MCD este cel mai mare retailer global din domeniul serviciilor alimentare, cu peste 32.000 de restaurante în 117 țări. Afacerea a început în 1940, cu un restaurant deschis de frații Richard și Maurice McDonald în San Bernardino, California.
Odată cu extinderea plină de succes a companiei McDonald’s pe multe piețe internaționale, compania a devenit un simbol al globalizării și al răspândirii stilului de viață american.