Crăciun în pandemie: Centrul de Cultură Dâmbovița anunță Concert de colinde, în premieră, pe… facebook

101

În premieră pentru melomanii dâmbovițeni, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița a pregătit concertul de colinde… online!

Pandemia de COVID-19 și măsurile impuse în starea de alertă nu permit încă desfășurarea concertelor cu public, astfel că instituția a găsit totuși o altă cale de a fi și anul acesta aproape de publicul iubitor de muzică bună, chiar dacă nu față în față ca în anii trecuți.

”Muzica a adus întotdeauna oamenii împreună. A răscolit şi a vindecat deopotrivă și, indiferent de vremuri, ea şi-a îndeplinit menirea: a alinat.

Tocmai de aceea, vă propunem să ne hrănim sufletul, savurând momente artistice gândite special pentru a uita, fie şi pentru scurt timp, de fragilitatea vieţii.

Vă invităm să ne fiţi alături, chiar dacă fizic nu se poate, miercuri, 16 decembrie, începând cu ora 17.00, pe pagina de Facebook a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa, unde vom transmite live, un recital de colinde românești și internaționale, susţinut de artişti ai Orchestrei Simfonice Muntenia”, anunță Centrul de Cultură dâmbovițean.

Recitalul de colinde românești și internaționale va fi susținut de artiști ai Orchestrei Simfonice Muntenia, având invitat special pe soprana Daniela Cârstea.