Târgoviște: Restaurantele, cafenelele și instituțiile de spectacol, redeschise la 30% din capacitate

282

Începând de astăzi, 3 ianuarie, potrivit Hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa Nr. 136/02.01.2021, s-au redeschis la interior instituțiile de spectacole, restaurantele și cafenelele, în limita a 30% din capacitate.

Asta deoarece rata de incidenţă cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile în Târgoviște este 2,44 cazuri/1000 locuitori, o scădere semnificativă față de ultimele luni.

Primarul Daniel Cristian Stan a trnamis că acest lucru permite activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6,00-23,00.

Totodată, este permisă desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole și/sau concerte, cu participarea publicului în limita a 30% din capacitatea maximă a spațiului.

”După o foarte lungă perioadă în care restricțiile ne-au influențat în mod negativ viața, noul an aduce și primele indicii de revenire la normalitate”, a mai precizat edilul.