Maia Morgenstern și Marius Bodochi la Târgoviște: Teatrul Tony Bulandra redeschide stagiunea cu un omagiu pentru marele Eminescu

60

În sfârșit, o veste bună din zona culturală a Târgoviștei, din ultimele luni!

Din 15 ianuarie, odată cu ridicarea restricțiilor sanitare impuse de pandemia de COVID-19 la Târgoviște, Teatrul Tony Bulandra redeschide stagiunea.

Așadar, din 15 ianuarie, sunteți invitați la teatru. Instituția culturală nu a prezentat încă un program al spectacolelor, însă puteți urmări site-ul și pagina oficială de facebook a teatrului pentru a vedea din timp programul.

Teatrul târgoviștean s-a redeschis în urma Hotărârii nr. 136 din 2 ianuarie 2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgenta Dâmbovița, bineînțeles cu respectarea măsurilor de siguranță sanitară și a regulii potrivit căreia este permisă participarea publicului la spectacole până la 30% din capacitatea spațiului de joc.

Așadar, Teatrul Tony Bulandra vă invită vineri, 15 ianuarie 2021, la 171 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, poetul național al României, la un eveniment artistic cu totul special: „EMINESCU – OGLINZI”, cu participarea actorilor Maia Morgenstern și Marius Bodochi, două personalități marcante ale scenei teatrale românești.

La acest eveniment participă profesori și elevi ai Liceului de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște: Irina Mareș – pian, Andreea Hrior – vioară, Ciprian Râvnic – vioară, Sorin Baroti – pian, Theodora Stroe – vioară, Theodor Arnăutu – vioară, Eduard Olteanu – pian.

Spectacolul va avea loc în Foaierul Teatrului Tony Bulandra, de la ora 19:oo. Biletul de intrare costă 25 lei, în limita locurilor disponibile.