Târgoviște: O super producție redeschide Sala Mare a Teatrului ”Tony Bulandra”

84
(Sursa foto: Teatrul Tony Bulandra)

Teatrul ”Tony Bulandra” din Târgoviște își invită, în sfârșit, spectatorii în Sala Mare, după ce aici au fost executate lucrări la scenă și lumini, dar și după pauza impusă de pandemia de COVID-19 și de rata de incidență mare a cazurilor la nivel local.

„Argonautas” este prima super producție cu care se redeschide Sala Mare a Teatrului „Tony Bulandra” și va fi susținută vineri, 19 februarie!

După succesul răsunător pe care l-a obținut coproducția româno-portugheză ,,Argonautas’’ pe scena din Lisabona (Comuna Teatro de Pesquisa), directorul Teatrului târgoviștean, regizorul Mc Ranin, găsește momentul oportun pentru repunerea în scenă a acestei super producții, cu o distribuție în exclusivitate alcătuită din actori români.

”«Argonautas» este o revalorizare a expediției argonauților, cei 50 de eroi care l-au însoțit pe Iason și care, cu 50 de ani înainte de războiul Troiei, au plecat în căutarea Lânii de Aur. Este o metaforă pentru odiseea omului modern care pleacă în căutarea unui loc pe care să-l poate numi acasă și unde să se poată exprima liber, fără constrângeri sociale sau culturale. Lâna de Aur reprezintă tocmai aflarea acestui loc de bogăție și prosperitate, unde ajungi purtat fiind de valurile vieții și însoțit de diferiți oameni care îți sunt mentori, prieteni sau contraexemple. Lunga expediție simbolizează drumul inițiatic”.

Reprezentația va fi susținută începând cu ora 19:00, așa cum am spus deja, vineri, 19 februarie, în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra, totuși cu un număr de locuri limitat și păstrând bineînțeles toate regulile de protecție sanitară în vigoare.

Pentru bilete aveți următoarele variante:

online: https://www.eventim.ro/ro/bilete/ulysse-now-targoviste-teatrul-municipal-tony-bulandra-1225676/performance.html

Telefonul agenției de bilete a teatrului: 0245.210.046;

WhatsApp: 0799.759.012;

E-mail: rezervari@tonybulandra.ro

Program de lucru: L – D: 09:00 -19:00