Târgul de Turism al României, în format virtual: Cum poți câștiga premii de la Consiliul Județean Dâmbovița, participant la eveniment

38

De mâine, 18 februarie, până pe 21 februarie 2021, se 𝐝𝐞𝐬𝐟𝐚̆𝐬̦𝐨𝐚𝐫𝐚̆ 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐓𝐮𝐫𝐢𝐬𝐦 𝐚𝐥 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐞𝐢 – ediția virtuală.

Evenimentul organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, reprezintă – dau asigurări organizatorii – cea mai tare experiență digitală din domeniul turismului și este, bineînțeles, o premieră, impusă de regulile de protecție sanitară din pandemie.

Platforma #TTRVirtual a fost special dezvoltată pentru acest târg, are un design responsive, oferă o experiență excelentă de navigare și pune accent pe utilizarea intuitivă.

Aceasta cuprinde Homepage – pavilionul ROMEXPO, Lobby – pavilionul B3, Expo Area – pavilionul cu standuri virtuale personalizate care pot fi accesate cu un singur click de către vizitatori, zona pentru Conferințe Live, Market Place și Business Meeting Point.

Zona de Market Place este vedeta târgului virtual, fiind secțiunea exclusiv B2C și este pentru prima dată în România când este integrată într-un astfel de produs. Aici se regăsesc ofertele firmelor expozante pe care vizitatorii le pot accesa foarte rapid datorită sistemului inteligent de filtre de căutare.

#TTRVirtual oferă expozanților acces rapid la cel mai complex instrument de promovare, ocazia să se întâlnească online cu o rețea globală de clienți, o expunere semnificativă în online, posibilitatea să își promoveaze produsele și serviciile într-un stand virtual personalizat, interacțiune cu clientul prin chat sau video call și impusionează creșterea vânzărilor. La #TTRVirtual2021, vizitatorii beneficiază de acces gratuit pe baza înregistrării, au o experiență digitală inedită din confortul casei și găsesc o multitudine de oferte în același loc.

Ediția virtuală a Târgului de Turism al României se adresează atât vizitatorului tradițional care este în căutare de vacanțe sau sejururi pe meleaguri românești, vânează oferte all inclusive sau destinații de familie, cât și călătorului nonconformist care preferă destinațiile inedite și contactul direct cu obiceiurile locului, căruia îi plac vacanțele de tipul do-it-yourself și este prieten cu tehnologia.

Platforma reunește virtual 125 de expozanți din România și străinătate: Bulgaria, Grecia, Muntenegru, Tunisia. Ei au pregătit o largă paletă de oferte pentru pentru pasionații de călătorie, au prețuri avantajoase, vacanțe personalizate și recomandări pentru călătorii în siguranță. Toate acestea vor putea fi accesate de publicul larg din 18 februarie, ora 10:00, în platforma virtuală (www.targuldeturism.ro).

Cele mai frumoase zone turistice din România sunt promovate la #TTRVirtual2021: Buzău, Hunedoara, Maramureș, Covasna, Călimănești, Bistrița – Năsăud, Craiova, Botoșani, Dâmbovița, Dolj, Harghita, Mureș, Tulcea, Timiș, Timișoara, Târgoviște, Techirghiol, Zalău, Zlatna, Vocea Buzăului, Băile Herculane, Suceava.

Pentru cei care își doresc o vacanță de Paști și 1 Mai pe meleaguri românești, expozanții au pregătit pachete cu discounturi între 10% – 30% și servicii de închiriere a mașinilor la prețuri reduse.

Nu lipsesc nici sejururile all inclusive sau de tipul demi-pensiune pe litoralul românesc, bulgăresc sau grecesc. Pentru vacanțele achiziționate pe perioada târgului, vizitatori pot beneficia de reduceri cuprinse între 10% și 30% la hoteluri 3*, 4* sau 5*.

De asemenea, la #TTRVirtual2021, vizitatorii vor găsi și oferte speciale pentru destinațiile exotice sigure: Maldive, Thailanda, Zanzibar, Dubai, Egipt, Tunisia.

Programul de vizitare: 18 – 21 februarie 2021: între 10:00 – 18:00

***

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, alături de Primăria Pucioasa şi Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte, participă și anul acesta la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară, ediția online.

Astfel, în cele patru zile de târg, vizitatorii standului virtual al Consiliului Judeţean Dâmboviţa vor afla informații despre atracțiile turistice din judeţ și posibilitățile de petrecere a timpului liber. Printre obiectivele promovate se numără cele 16 muzee şi case memoriale din cadrul Complexului Național Muzeal Curtea Domnească Târgoviște (Palatul Brâncovenesc de la Potlogi, Peştera Ialomiţei, Curtea Domnească din Târgoviște, Turnul Chindiei, Casa Atelier “Gabriel Popescu” din Vulcana Pandele, Muzeul de Artă, Muzeul Evoluției Omului și Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul „Casa Romanţei”, Casa Atelier “Gheorghe Petraşcu”, Muzeul de Etnografie şi Folclor Pucioasa, Muzeul Tiparului şi al Cărţii Vechi Româneşti etc) dar şi facilitățile oferite de stațiunea balneoclimaterică de interes național Pucioasa.

Primii 50 de participanţi care vor interacționa prin video call cu reprezenţii Consiliul Judeţean Dâmboviţa vor primi un card de vizitare gratuită a obiectivelor turistice aflate în administrarea Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte.