În urma descinderilor din Dâmbovița: Rețineri pentru furt calificat, tăinuire și proxenetism

160

În urma  descinderilor din 18 februarie din Dâmbovița, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 56 de ani, din orașul Pucioasa și localitățile Gheboieni și Tătărani, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Vă reamintim că în dimineața de joi, 18 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Pucioasa, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au descins la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat, tăinuire și proxenetism.

Au fost puse în aplicarea 6 mandate de percheziție pe raza municipiului Târgoviște, a orașului Pucioasa și a localităților Tătărani și Vulcana Pandele.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au indisponibilizat mai multe telefoane mobile, butelii și obiecte vestimentare.

De asemenea, au fost puse în executare 8 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliției pentru audieri.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, iar, în cauză, cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activități infracționale și dispunerea măsurilor prevăzute de lege.