”Soarta COS Târgoviște, în mâinile și în voința ministrului economiei”: Acțiune sindicală sau protest sub ferestrele USR-istului Claudiu Năsui

131
sursa foto: adevarul.ro

Salariații, sindicaliștii și toți cei care doresc salvarea Combinatului de Oțeluri Speciale Târgoviște sunt chemați mâine, 26 februarie, la un protest în Capitală, la sediul Ministerului Economiei!

”Momentul adevărului!

Mâine între orele 11,00-13,00, salariații COS Târgoviște și cei interesați de soarta acestui combinat,  vor fi prezenți sub fereastra ministrului Claudiu Năsui, în speranța că vor avea, în sfârșit,  un dialog și  domnia sa se va preocupa de soarta COS Târgoviște și de lucrătorii acestuia;

– parlamentarii PNL și PSD de Dâmbovița  susțin clar și fără echivoc preluarea COS Târgoviște de către statul român, prin dare în plată, în schimbul creanțelor fiscale;

– parlamentarii USR de Dâmbovița nu au exprimat o poziție oficială cu privire la acest subiect;

– ministrul economiei nu a exprimat o poziție clară pe acest subiect și a refuzat orice dialog!

– toate instituțiile avizatoare au dat aviz pozitiv pentru finalizarea procedurii de preluare;

Este clar că soarta noastră se află în mâinile și în voința ministrului economiei!”, este mesajul transmis astăzi de liderul Sindicatului ”Valahia” Târgoviște, Nicolae Dragodănescu.

Domnia sa arată, în continuare, cum se va proceda mâine:

”până la ora 12,00 , vom prezenta public doleanțele noastre, politicos și civilizat, și îl vom ruga pe domnul ministru sa coboare din cabinetul dumnealui și sa vorbească cu noi sau să primească o delegație a noastră la domnia sa.

– dacă până la ora 12,00 vom avea parte de același tratament disprețuitor și refuz nejustificat de dialog, VOM PROTESTA!

Este timpul să vedem că se  trece de la  lozinci la fapte,  că se vor da explicații pertinente cu privire la șansele reale de recuperare a datoriei statului, dacă procedura de preluare nu se va finaliza.

Salvarea României poate începe cu salvarea COS Târgoviște și ne vom redobândi încrederea în politicienii care au promis asta”, a subliniat Nicolae Dragodănescu.