Târgoviște: Scenariul roșu suspendă activitatea Teatrului Tony Bulandra, dar și alte activități publice

285

Veste neplăcută și pentru iubitorii teatrului târgoviștean!

Astfel, în conformitate cu Hotărârea nr. 54 din data de 4 martie a.c. adoptată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița și ca măsură de precauție, conducerea Teatrului Tony Bulandra Târgoviște suspendă vânzarea și susținerea tuturor reprezentațiilor artistice în următoarea perioadă.

Din data de 5 martie, cu o rată a incidenței cazurilor de COVID-19 mai mare de 3 la mia de locuitiori, Târgoviștea intră în rândul orașelor din scenariul roșu.

Astfel, celor care se pregăteau pentru o lună martie plină de evenimente și spectacole la Teatrul Tony Bulandra li se recomandă să folosească binecunoscutele coordonate ale teatrului pentru a se informa cu privire la eventualele programări ale spectacolelor și o posibilă dată de reluare a reprezentațiilor.

Târgoviștea a înregistrat astăzi o incidență de 3,07 la mia de locuitori, astfel că pentru următoarele 14 zile se aplică măsurile sanitare specifice care prevăd și închiderea restaurantelor și a cafenelelor la interior, a sălilor de jocuri de noroc, a cinematografelor, interzicerea spectacolelor și concertelor, a activității barurilor, cluburilor și discotecilor

Restaurantele și cafenelele din hoteluri și pensiuni vor funcționa doar la 30% din capacitate și deservesc exclusiv clienții cazați.

De asemenea, sunt interzise reuniunile, aniversările, petrecerile, dar și circulația în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane, care nu aparțin aceleiași familii.