Cu o rată a infectărilor în scădere, la Târgoviște: Teatrul Tony Bulandra reia spectacolele

113

Teatrul Tony Bulandra Târgovişte vine cu vești excelente pentru publicul spectator, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Astfel, pe fondul scăderii de la o zi la alta a ratei de incidență privind cazurile noi de COVID-19 în municipiul Târgoviște (astăzi, rata raportată a fost 2,45), există premisele ca din 14 aprilie să fie permisă activitatea cu publicul a operatorilor economici, dar și a instituțiilor de spectacole/concerte cu participarea publicului în limita a 30% din capacitatea maximă a spațiului.

În aceste condiții, Teatrul Tony Bulandra se pregătește de marea (re)întâlnire cu iubitorii de spectacole.

Astfel, sâmbătă 17 aprilie 2o21, de la orele 19:oo, în Sala Mare a Teatrului, este programată super comedia ”Mireasă de împrumut”. O poveste spumoasă, despre un nepot și moștenirea unei mătuși, scrisă de de A. Lindgreen și pusă în scenă de regizorul Răzvan Popa.

În distribuție îi veți putea revedea pe actorii: Cristina Dumitra | Sebastian E. Bălăşoiu | Ioana Farcas | Ana Carablais | Cristian Olaru.

Tot sâmbătă, dar dimineața, de la orele 1o:oo, în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra are loc spectacolul pentru cei mici ”Întâmplările celor trei purceluși”. Direcția de scenă și scenariul: Gheorghe Balint, asistent regie: Isabelle Rougeot, muzica: Dan Bălan, scenografie: Oltea-Clara Dărângă-Râșnovanu, iar în distribuție: Cristina Dumitra | Ștefan Ștefănescu | Mihai Bălăceanu | Cristian Olaru

IMPORTANT!

În contextul pandemiei de COVID-19, masca de protecție este obligatorie, iar capacitatea maximă admisă la ambele spectacole este de 7o de persoane (pe scaune, dispuse la minimum 1.5 m distanță unul față de celălalt).

Accesul publicului se va face începând cu ora 9.30 (pentru spectacolul dedicate copiilor) și respective ora 18.3o (pentru spectacolul de seară), la un interval de 5 minute până la începerea reprezentației, în ordinea survenită unei rezervări / achiziții prealabile făcute prin telefon, WhatsApp, sau pe adresa de e-mail: rezervări@tonybulandra.ro (confirmată ulterior), în grupuri de maximum 10 persoane, conduse la locația reprezentației de către un responsabil al teatrului.

Intrarea și ieșirea publicului se vor face exclusiv pe căi diferite de acces/ieșire, atât în instituție, cât și în sala de spectacole!

Bilete online: https://www.eventim.ro/…/teatrul-tony…/profile.html

Sau la telefonul agenției de bilete a teatrului: 0245.210.046;

WhatsApp: 0799.759.012;

E-mail: rezervari@tonybulandra.ro

Program de lucru: L – D: 09.oo -19.oo