Târgoviște: Intră în circulație cele 28 de autobuze ecologice Mercedes

229

Momentul mult așteptat a venit!

De marți, 13 aprilie, ora 5.00, intră în circulație cele 28 de autobuze ecologice achiziționate de la Mercedes, în cadrul unui proiect european de anvergură al administrației de la Târgoviște.

Anunțul a fost făcut de primarul municipiului, Daniel Cristian Stan, care a declarat că astăzi a fost semnat un nou contract de furnizare de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid: ”Astfel, încă 12 autobuze noi, plătite din fonduri europene, vor fi livrate municipiului Târgoviște până la finalul acestui an, acestea urmând a se adăuga celor 28 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid deja existente în parcul nostru de mijloace de transport în comun.

De menționat că cele 28 de autobuze achiziționate anterior vor intra în circulație, în municipiul Târgoviște, mâine dimineață, ora 05.00”, a declarat edilul.

Valoarea contractului este de 44.720.680 lei, fără TVA, iar în cadrul acestui proiect, între Primăria Târgoviște și Mercedes – Benz a fost semnat un contract de furnizare a 28 de autobuze hibrid diesel-electric, iar orașul nostru va dispune de mijloace de transport moderne, ecologice, care vor oferi condiții de călătorie cu nimic mai prejos comparativ cu cele din marile centre urbane europene.

Al doilea proiect, tot cu fonduri europene, de modernizare a transportului public local, este cel semnat astăzi, 12 aprilie.