Un nou investitor privat la Târgoviște, peste o sută de locuri de muncă: Leroy Merlin a inaugurat magazinul nr. 19 din România

536

Leroy Merlin a inaugurat oficial cel de-al 19-lea magazin, la Târgoviște, iar evenimentul a avut loc în prezența primarului Târgoviștei, Cristian Stan, și a președintelui CJD, Corneliu Ștefan, alături de care s-au aflat echipele magazinului, presa locală, dar și staff-ul de conducere a noului spațiu comercial.

Noul magazin este situat pe strada Laminorului numărul 93 și va fi deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:00-21:00 și duminica între 08:00 și 20:00.

O întreagă echipă bine pregătită va sta la dispoziția clienților pentru cumpărăturile necesare casei și grădinii.

Astăzi după amiază a avut loc inaugurarea oficială a magazinului, la care au fost invitate autoritățile municipale și județene, urmată de o conferință de presă.

Printre cei care au salutat deschiderea la Târgoviște a noului magazin s-a numărat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan: ”Vă urez bun venit în Dâmbovița! Vreau să vă asigur că voi fi alături de Dvs așa cum sunt alături de toți investitorii privați din Dâmbovița! Sunt convins că în cel mai scurt timp Leroy Merlin Târgoviște va deveni primul magazin, din punct de vedere al vânzărilor, din România. Mă bucură decizia Leroy Merlin de a deschide al 19-lea magazin al rețelei  în Târgoviște. Acest lucru înseamnă că, în urma cercetărilor de piață, s-a ajuns la concluzia că Târgoviște, dar și județul Dâmbovița sunt în continuă dezvoltare, iar cererea de produse pe care, de astăzi, Leroy Merlin Târgoviște le pune la dispoziția dâmbovițenilor este mare. De asemenea, Leroy Merlin este un câștig pentru economia locală prin crearea a peste 100 de locuri de muncă, dar și prin taxele și impozitele ce vor intra în bugetul municipiului. Sunt convins că, în cel mai scurt timp, magazinul din Târgoviște va ajunge printre primele ca volum de vânzări din rețeaua Leroy Merlin. Succes!” – a transmis șeful administrației județene, prezent la inaugurarea noului spațiu comercial.

Totodată, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a transmis felicitări echipei Leroy Merlin pentru că au ales orașul nostru: „Din perspectiva mea, putem vedea cel puțin trei beneficii importante, beneficiile pe care le are consumatorul, din prisma produselor de tipul celor pe care le oferiți, pentru că nu mai este un consumator captiv. De asemenea, sunt beneficii legate de forța de muncă pentru să sunt peste 100 de salariați la această unitate, plus beneficiile, de ce nu, care rezultă din taxele și impozitele pe care administrația publică locală le încasează ca urmare a acestei investiții. Vă asigur de sprijinul administrației publice locale. Vă urez succes. Să dea Dumnezeu să fie într-un ceas bun!”.

Ionel Badea, Director Suport Leroy Merlin Romania, a mulțumit autorităților pentru implicare și pentru ”ușurarea” muncii necesare deschiderii acestui magazin: ”Aș vrea să mulțumesc dlui primar și dlui președinte al CJD pentru faptul că ne-au făcut munca mult mult mai ușoară, este magazinul care a avut cel mai fluent desfășurător și totul a mers așa cum a trebuit. În al doilea rând aș vrea să mulțumesc echipei pentru că avem cred cel mai frumos magazin din rețea, este un vis ce s-a făcut aici. Vreau să mulțumesc tuturor echipelor din țară care au pus umăr de la umăr și au ajutat acest magazin. Prescurtarea acestui magazin în organizarea noastră internă este TGV și, cu siguranță, unul dintre cele mai rapide și moderne magazine va fi cel din Târgoviște. Vom fi cei mai buni pe piața din Târgoviște pentru că ne place să facem lucrurile bine, așezat, astfel încât clienții să fie mulțumiți. Vrem ca impactul nostru în Târgoviște și Dâmbivița să fie atât la nivel de confort, cât și la nivel uman. Suntem încântați să deschidem magazinul de la Târgoviște, care are aproape 10.000 metri pătrați, pentru toți locuitorii municipiului și din împrejurimi. A fost proiectat cu multă inteligență, avem peste 25.000 de produse, servicii noi și o echipă minunată, bine pregătită”.

La eveniment a fost prezent și Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin Romania, care, de asemenea, a mulțumit autorităților municipale și județene, în special pentru suportul oferit la obținerea la timp a autorizațiilor necesare: ”Deschiderea unui nou magazin este întotdeauna un eveniment puternic din viața unei companii de distribuție, dar deschiderea magazinului nostru cu numărul 19, de la Târgoviște, este foarte simbolică. Simbolică datorită acestui context foarte specific legat de pandemia globală de COVID-19, simbolică într-o perioadă incertă pentru economia globală, simbolică într-o perioadă în care pandemia dispune integral. Cu toate acestea, marca Leroy Merlin continuă să se dezvolte în România. Mulțumesc tuturor «actorilor» care au lucrat la acest mare proiect de la Târgoviște”.