La Restaurantul History din Târgoviște: Eveniment caritabil inedit, dedicat copiilor

141

Campanie caritabilă inedită la Târgoviște, dedicată unui număr de 550 de copii, de ziua lor, 1 Iunie!

Restaurantul History, de pe Centrul Vechi, împreună cu Asociația ”Dar din dar pentru suflete minunate”, organizează joi, 20 mai, de la ora 18.00, evenimentul caritabil ”1 Iunie cu zâmbet”, sub moto-ul ”Pentru că iubim copiii”.

”Scopul acestui eveniment are la bază strângerea de fonduri pentru ca 50 de copii să meargă într-o excursie de o zi pentru prima dată, dar în același timp și strângerea de jucării pentru alți 500 de copii la care va ajunge Caravana jucăriilor”, anunță organizatorii care mai spun că zâmbetele, voia bună, mâncarea și băutura o asiguram ei.

Cei mici se vor bucura de un decor de poveste, personaje din desene animate și alte surprize.

Cei care doresc să participe la evenimentul caritabil trebuie doar ca, la finalul serii, să facă o donație în cutia de donații ce va fi pusă la dispoziția celor prezenți la acțiune.

Pentru că locurile sunt limitate (60), organizatorii anunță că doresc ca experiența fiecăruia să fie una relaxantă și în același timp de neuitat.

𝐑𝐄𝐙𝐄𝐑𝐕Ă𝐑𝐈𝐋𝐄 𝐒𝐄 𝐅𝐀𝐂 𝐋𝐀 𝐍𝐑. 𝐃𝐄 𝐓𝐄𝐋𝐄𝐅𝐎𝐍: 𝟎𝟕𝟐𝟎.𝟔𝟓𝟒.𝟏𝟓𝟓/𝟎𝟕𝟑𝟕.𝟒𝟏𝟐.𝟐𝟗𝟐 𝐜𝐮 𝐦𝐞𝐧ț𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝟐𝟎 𝐦𝐚𝐢, 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐜𝐚𝐫𝐢𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥 𝐬𝐚𝐮 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐦𝐞𝐬𝐚𝐣 𝐩𝐞 𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤.