Pentru prima oară în județ, maraton de vaccinare cu posibilitatea câștigării unor premii consistente!

Astfel, în perioada 04 – 06 iunie 2021, Directia de Sănătate Publică Dâmbovita organizează, în colaborare cu grupul de firme Soceram – Cemrom, Instituția Prefectului Dâmbovița, Primăria Doicesti și Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița, un maraton de vaccinare pentru prevenirea infecției cu SARS-CoV-2.

Acțiunea va avea loc la Casa de Cultură Colonie, localitatea Doicești, și în toate centrele de vaccinare din județul Dâmbovița, fără programare, cei care doresc să se imunizeze putându-se prezenta doar cu cartea de identitate.

Alături de autorități, în încercarea de a impulsiona ritmul de vaccinare și în Dâmbovița, se va afla Grupul de firme Soceram-Cemrom. Acesta va organiza cu această ocazie o tombolă cu premii consistente la care vor putea participa toate persoanele care încep schema de vaccinare (prima doză), indiferent de tipul de vaccin împotriva coronavirusului, în orice centru de vaccinare din Dâmbovița, în perioada 4 – 6 iunie.

Premiile constau în: Două Dacia Logan, 50 de Smart TV Samsung, 50 de aparate frigorifice Arctic și 500 de aparate de călcat.

Aveți mai jos lista centrelor de vaccinare implicate în maraton din județul Dâmbovița.