Patru zile de Mimesis Fest la Târgoviște: Printre surprize, spectacol de ventrilocie cu renumita Crina Zvobodă

260
Crina Zvobodă este singurul artist ventriloc din România recunoscut la nivel mondial

După o perioadă grea, în care copiii au învățat online și nu s-au văzut decât prin intermediul tabletelor și al laptopurilor, în plină vacanță de vară, Centrul  Județean de Cultură Dâmbovița le-a pregătit o nouă surpriză, cu patru zile de povești și întâlniri spectaculoase!

În perioada  28 iulie – 31 iulie 2021, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa va organiza cea de-a V-a ediţie a festivalului de teatru pentru copii „Mimesis Fest”, de data aceasta  evenimentul având  loc în Piața Mihai Viteazul.

Pe parcursul a patru zile vor avea loc workshop-uri, ateliere de creaţie, ateliere de pictură pe faţă şi figurine din baloane, precum şi spectacole de teatru pentru copii şi tineri. Trupele participante la proiect sunt formate din actori tineri, o parte dintre ei elevi sau absolvenţi ai clasei de teatru de la Şcoala de Arte „Octav Enigărescu” a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa. Aceştia vor pune în valoare, printr-o interpretare proprie, basme şi poveşti clasice, aducând la viaţă personaje îndrăgite din lumea poveştilor.

Una dintre cele mai mari surprize este că participanţii la festival vor avea parte şi de o experienţă deosebită, prezentarea unui spectacol de ventrilocie realizat de renumita artistă Crina Zvobodă. Aceasta este singurul artist ventriloc din România recunoscut la nivel mondial.

Programul îl puteți urmări în imaginea anexată.

Festivalul are ca scop promovarea şi stimularea artei interpretative şi este totodată o alternativă de petrecere a vacanţei în aer liber.

Astfel, timp de 4 zile, iubitorii teatrului sunt aşteptaţi să petreacă momente frumoase alături de actori şi personajele întruchipate de aceştia.

Așa cum am specificat deja, locul de desfăşurare va fi Piața Mihai Viteazul din Târgoviște, NU va mai fi locul în care s-au desfășurat celelalte ediții (în fața Teatrului Odiseu, de lângă BRD).

Organizatorii anunță că desfășurarea festivalului de teatru pentru copii „Mimesis Fest” va respecta condițiile impuse de legislație privind evoluția la nivel național  și internațional a pandemiei provocate de Coronavirus.

Accesul la festival este gratuit, în concordanță cu regulile privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul Coronavirus.