De Zilele Cetății Târgoviște: Se redeschide Cinematograful ”Independența”

227

Anul acesta, Zilele Cetății Târgoviște vin și cu surprize edilitare!

După ce a anunțat că lucrările de reabilitare a Parcului Mitropoliei sunt aproape de final, iar acesta va fi redeschis de Zilele Cetății, astăzi, primarul Daniel Cristian Stan a declarat că și Cinematograful ”Independența” – și el readus la viață – va fi redeschis tot cu acest prilej.

”Au debutat și lucrările de modernizare și sistematizare a infrastructurii stradale din zona Cinematografului ”Independența”!

În contextul în care, cu ocazia Zilelor Cetății din acest an, investiția de la cinematograf va fi finalizată, întreaga zonă face obiectul unui amplu proces de reabilitare.

Astfel, vor fi oferite locuitorilor din zonă, dar și publicului cinematografului, peste 100 de locuri suplimentare de parcare, rezultate, pe de o parte, din amenajarea zonei din jurul cinematografului care până acum a fost împrejmuită ca și organizare de șantier, dar și, pe de altă parte, pe fondul lărgirii și reabilitării suprafeței carosabile aferente arterei de legătură dintre Bulevardul Libertății și Bulevardul Mircea cel Bătrân.

Totodată, o parte din parcarea care anterior deservea exclusiv instituțiile administrative din zonă, va deveni parcare deschisă”, a transmis edilul pe contul său de Facebook.

Tot astăzi primarul a declarat că, în această primă fază, gestionarea Cinematografului ”Independența” va fi făcută de Teatrul Tony Bulandra, iar filmele vor fi unele de actualitate și de box-office.

Și pentru că acum Cinematograful este o sală multifuncțională, aici se vor organiza diverse evenimente culturale și nu doar proiecții de filme.