Cinematograful „Independența” din Târgoviște, la ultimele pregătiri înaintea recepției de săptămâna viitoare!

Aproape totul a fost pus la punct în interior, dar și în exterior, unde – după ridicarea șantierului – s-a lucrat intens la sistematizarea locurilor de parcare și la asfaltări.

”În contextul în care, cu ocazia Zilelor Cetății din acest an, investiția de la cinematograf va fi finalizată, pentru prima dată în ultimii 30 de ani întreaga zonă face obiectul unui amplu proces de reabilitare”, anunța primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, în urmă cu câteva zile.

Astfel, în urma amenajărilor din exterior, vor fi oferite locuitorilor din zonă, dar și publicului cinematografului, peste 100 de locuri suplimentare de parcare, rezultate, pe de o parte, din amenajarea zonei din jurul cinematografului care până acum a fost împrejmuită ca și organizare de șantier, dar și, pe de altă parte, pe fondul lărgirii și reabilitării suprafeței carosabile aferente arterei de legătură dintre Bulevardul Libertății și Bulevardul Mircea cel Bătrân.

O altă veste bună este că și o parte din parcarea care anterior deservea exclusiv instituțiile administrative din zonă (Consiliul Județean și Prefectura), va deveni parcare deschisă.

În paralel, a început și instruirea personalului de specialitate în vederea acreditării.