Teatru în pandemie: Spectacolele la ”Tony Bulandra” cu masca obligatorie și număr limitat de locuri

46

Eveniment organizat de Teatrul Tony Bulandra la Târgovişte în cadrul Stagiunii teatrale 2021-2022!

Vineri 8 octombrie, de la orele 19:00, în Sala Mare, va avea loc una dintre cele mai noi producții ale Teatrului Tony Bulandra – un spectacol despre curaj – ”Doamna Escobar”,  adaptare după Victoria Eugenia Henao.

Un spectacol de Ana Maria Carablais, actriță a teatrului târgoviștean, un ”spectacol despre curaj. Curajul de a trăi cu un coșmar. O balanță despre câștiguri și pierderi, putere și vulnerabilitate, iubire și datorie, singurătate și preaplin”, după cum anunță reprezentanții instituției culturale.

Deoarece spectacolele se desfășoară în condițiile impuse de pandemia de COVID-19, masca de protecție este obligatorie, iar capacitatea maximă admisă este de 149 de persoane.

Atenție: Accesul publicului se va face începând cu ora 18.30, la un interval de 5 minute până la începerea spectacolului, în grupuri de maximum 10 persoane conduse la locația reprezentației de către un responsabil al teatrului.

Intrarea și ieșirea publicului se vor face exclusiv pe căi diferite de acces/ieșire, atât în instituție, cât și în sala de spectacole.

Biletele pot fi achiziționate și online pe https://www.eventim.ro/…/doamna…/performance.html

Telefonul agenției de bilete a teatrului: 0245.210.046;

WhatsApp: 0799.759.012;

E-mail: rezervari@tonybulandra.ro

Informații despre spectacolele finalului de septembrie și al lunii octombrie de la Teatrul Tony Bulandra le găsiți AICI.