Târgoviște: Teatrul Tony Bulandra anunță noile reguli de desfășurare a spectacolelor pe fondul creșterii cazurilor de COVID-19

27
foto arhivă

Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște anunță publicul iubitor de spectcole noile reguli de desfășurare a evenimentelor, în contextul creșterii ratei de îmbolnăviri cu COVID-19 și al intrării municipiului Târgoviște în scenariul roșu.

Astfel, în conformitate cu reglementările legale în vigoare, numărul de spectatori la o reprezentație nu poate depăși 50% din capacitatea sălii de spectacol, cu purtarea măștii de protecție pe toată durata reprezentației, măsură valabilă inclusiv pentru copiii de peste 5 ani.

De asemenea, toți spectatorii trebuie să prezinte documentele că sunt vaccinați (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare) sau că au trecut prin boală (perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul), ori să prezinte rezultatul negativ al unui test PCR (nu mai vechi de 72 de ore), ori rezultatul negativ al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 48 de ore).

Este necesară și prezentarea unui act de identitate.

Pe de altă parte, reprezentanții instituției teatrale anunță că farmacia MEDIMFARM Târgoviște (str. Tudor Vladimirescu, nr.99 – vizavi de Spitalul Județean, Telefon 0745 662 282) este autorizată să ofere gratuit teste antigen Covid, fiind necesară plata prelucrării testului (aproximativ 29 lei). (program farmacie (a se verifica telefonic sau la sediu) – Luni – vineri: 07:00 – 21:00; sâmbătă: 08:00 – 16:00; duminica: 08:00 – 14:00).

Municipiul Târgoviște a înregistrat astăzi o rată de incidență de 3,32 la mia de locuitori, fiind în scenariul roșu alături de alte 28 de localități ale județului.