Vești noi despre echipele de robotică Phantom Robotics și Under Construction din Târgoviște!

Roboticienii se pregătesc pentru participarea la Competiția Națională de Robotică BRD FIRST Tech Challenge România, iar cum etapa regională se apropie cu pași repezi, elevii componenți ai echipelor de la Colegiul Național Constantin Carabella se antrenează zi și noapte cu roboții pe care i-au construit în ultimele trei luni.

Îmbunătățind constant performanța roboților, tinerii târgovișteni sunt încrezători în forțele lor și în iscusința de care au dat dovadă în fiecare an, revenind acasă cu rezultate glorioase.

Munca roboticienilor din Târgoviște, recunoscută în competițiile naționale și internaționale, este susținută din ”culise” nu numai cu inteligență și pasiune, ci are nevoie și de ajutor financiar.

Astfel, dacă să vă arătați susținerea față de aceștia, o puteți face fie redirecționand 3,5% din impozitul pe venit către asociația pe care tinerii au format-o ca să poată primi donații sau  puteți dona direct în contul acesteia: Asociația „Noi Zidim Viitorul”, cu sediul în Târgoviște, înregistrată la Administrația Finanțelor cu numărul 41845282, cont de virament RO50 RNCB 0749 1654 5366 0001, deschis la Banca Comercială Română.

Elevii celor două echipe de robotică au mare nevoie de sprijinul dumneavoastră pe parcursul întregului sezon FIRST Tech Challenge pentru că piesele și echipamentele de care aceștia au nevoie în mod constant sunt foarte scumpe, iar ei singuri nu pot acoperi aceste cheltuieli.

Ajutorul financiar este deosebit de important, mai ales că pentru participarea la competiția BRD FIRST Tech Challenge România, cea mai importantă competiție internațională de robotică din lume, elementele de joc pe care elevii le folosesc trebuie să le achiziționeze singuri.

Roboticienii târgovișteni vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat.