Județul Dâmbovița va avea  în mai puțin de doi ani una dintre cele mai moderne și bine dotate policlinici!

După ce astăzi a fost semnat, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, contractul pentru extinderea și dotarea Ambulatoriului de specialitate a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, săptămâna viitoare, va fi dat și ordinul de începere a lucrărilor, după cum a anunțat pe pagina de Facebook președintele Corneliu Ștefan.

Termenul de finalizare a construcției P+3 este 31 decembrie 2023. Valoarea totală a contractului este de aproximativ 17 milioane lei, iar dotarea cu cabinetelor, a sălilor de tratament, a laboratoarelor și saloanelor  va fi de ultimă generație, acestea fiind achiziționate în cadrul unei alte investiții de aproximativ 2,6 milioane de lei.

Noua construcție va avea demisol, parter și trei etaje. Suprafața desfășurată a construcției este de 2.368 mp, iar amprenta la sol va fi de 512 mp.

Noul Ambulatoriu va fi structurat astfel:

* Cabinet boli nutriție, două cabinete diabet, sală gipsare, cabinet urologie cu sală de tratament – acestea la parter.

Cabinet oftalmologie și sală de tratament oftalmologie; cabinet cardiologie; sală test efort, Eco doppler și Sala EKG; laborator endoscopie superioară – la etajul 1.

Cameră de recoltare; Cabinete oncologie;  Saloane de chimioterapie echipate cu câte 4 paturi; Două saloane cu o capacitate de 5 paturi – la etajul 2.

Cameră recoltare;  Salon cu o capacitate de 4 paturi și un salon de chimioterapie cu 8 posturi; Preparare citostatice – la etajul 3.